Всички избиратели трябва да гласуват, независимо дали кандидатът е единствен.

...
 Всички избиратели трябва да гласуват, независимо дали кандидатът е единствен.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Мадан: Да гласуваме масово, за силно присъствие на ДПС в местната власт

 izbori_2023_v1_014

 

Всички гласоподаватели би трябвало да гласоподават, без значение дали претендентът е единствен. Изборът не е единствено за кмет, той е и за общински съветници. Това прикани ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Мадан, оповестиха от пресцентъра на Движението.

В нея участваха претендентът за кмет инж. Фахри Молайсенов, общественият специалист на Движението доктор Хасан Адемов, народните представители от района Хайри Садъков и Андрей Джандев, както и екипът на Централния избирателен лъч.

Кметът на Мадан инж. Фахри Молайсенов е измежду най-успешните кметове на Движение за права и свободи, чакам да бъде избран отново с голямо болшинство, предвижда Карадайъ.

Тези, които не се тормозят и могат да гласоподават на машина, дано го създадат, с цел да минимизираме недействителните гласове, съобщи още ръководителят на Движение за права и свободи.

В медиите се написа, че след тези локални избори ще има рекапитулация на тежестта на политическите партии на национално равнище. За ротацията ще има препозициониране на политическите партии във властта, съобщи Мустафа Карадайъ.

За първи път в нашата история ние вършим избори в неагресивна среда. Положихме на централно равнище доста старания, с цел да преодолеем експанзията, омразата и офанзивата против нас, да даваме поддръжка без да участваме във властта, сподели още Карадайъ. И добави, че една част от позитивните оферти в Народното събрание излизат от Движение за права и свободи.

" Трябва да имаме колкото може повече общински съветници. Имаме задача да се нареждаме действително, същински в локалната власт, само че дружно с това да отворим необятно портите на централната изпълнителна власт за Движение за права и свободи ", сподели още ръководителят на Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи обезпечава непоклатимост в страната и към този момент всички го признават, безапелационен бе Карадайъ.

Изключително съм удовлетворен, че успяхме да осъществяваме плана за минния туризъм. Мадан към този момент предлага на туристите, богата палитра от неповторими неща и обекти, които няма къде другаде да се видят, сподели претендентът за кмет инж. Фахри Молайсенов. Новото начало са новите цели и планове, които сме заложили да реализираме, за добруването на хората и развиването на нашата община, безапелационен бе той.

Молайсенов заяви, че главните му цели в управническата стратегия за мандат 2023-2027 са привличане на вложители, създаване на индустриална зона и подкрепяне на дребния и междинен бизнес.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР